Oznake: amazon brat vezenje stroj, siruba, coser, stopala tačke pevka, magnetni stopala pedala, juki, pevka duh, ki deli za šivalne stroje, bombin šivalni stroj, machin overlock vbod, velika overlock vbod stroj.

€440.97 €711.25
  • Na zalogi
  • m955


  • Trgovina ŠT.: Pevka 1710151429
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: 14HD854

Kako prihraniti več

Dobili trgovina kuponov pred nakupovanje.In prihranili boste več, če boste sledili teh 3 korakih. 1, Dodajte nas na seznam favorate trgovin, 2 Izberite element in 'dodaj v košarico', 3, Dobili kuponov.

Več ljubezni

Velikost

PEVKA Težka 14HD854 je 37 cm/14.5 cm v Dolžino, 28 cm/11inch v Širino in 30 cm/11.8 cm v Heigth.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: ali obstajajo kakršne koli garancije?A: Ja, moramo upoštevati vsa pravila o Masazanadomu.si.Q: ali obstaja aftersale storitev?A: ni carinske službe v lokalni.Vendar, če ste v težavah, vas Prosimo, da nas kontaktirate.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo z video klic.Q: Je barva ista kot na sliki?A: Žal mi je, obljubljam vam, da je pravi predmet.Barva je malo drugačna, ker v igri in zaslon.Q: ali Lahko deluje na vseh tkanine?A: Št.ne preveč debele in trde tkanine.Če želite šivati na tanka in elastična tkanina.Nas kontaktirate, da se znanja in spretnosti.Napiši mnenje

Podobni izdelki