Oznake: čistilo tapetništvo, tkanine avto, streho in strop, opremo notranjosti avtomobila, avto tkanine, avto učinek, promax avto notranje zadeve čistilno sredstvo, auto tkanine čistilec, vacuum cleaner, Avto čisto, avtomobilski stropni mreža.

€6.40 €9.99
  • Na zalogi
  • m192


  • Vrsta Materiala: ABS
  • Element Teža: 300g
  • Postavka Vrsta: Usnje & Tapetništvo Čistilec
  • Posebne Funkcije: Car interior cleaner
  • Blagovna Znamka: Goxfaca
  • Postavka Obsega: 260ml
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Dropshipping: Podpora

Avto Čiščenja Notranjosti Agent Strop Čistilec Usnjenih Flanela Tkanine Vode-brezplačno Čistilno sredstvo Auto Streho Dash Orodje za Čiščenje

Bullet Točk: 1.Zaščito: Bori izginja, staranje, razpoke, in zagotavlja zaščito pred UV žarki.Kot nalašč za vaš avto je pomišljaj, vinil, konzole, usnje, usnjeni in več.

2.Obnovi: Bi vaš avto nazaj, da "kot nova" občutek.Dodaja, globoko, bogato lepoto črtice in druge notranje površine.Prav tako obnoviti in oživiti vinil, guma in plastika.

3.Sveže: Ohranja vaš avto čist iz vseh umazanijo in ostanke, ki najde pot v notranjosti vašega avtomobila notranje zadeve.Enostavno odstranite tudi zemlja-v umazanijo in nesnago.

4.Super Očistite Površino: Ta multi površine izdelek deluje na popolnoma vsako notranjo ali zunanjo površino razen stekla in občutljivo armaturne plošče zasloni!To pomeni, da bo čisto tapetništvo , tkanine , platno , usnje , vinil , plastiko , gumo , ptičji kakec , mast , drevo sap , kovine , les, opremo in še veliko več!To je najbolj vsestranski multi-purpose cleaner na trgu!

5.Enostaven za Uporabo: enostavno in Hitro multi površine spray odstrani zaljubljen na umazanijo.Svež način za čiščenje, osvežitev in odstranite vonjave, ki niso porozne površine po vsej hiši.

Značilnosti:

1. Zaščito: Bori izginja, staranje, razpoke, in zagotavlja zaščito pred UV žarki.Kot nalašč za vaš avto je pomišljaj, vinil, konzole, usnje, usnjeni in več.

2. Obnovi: Bi vaš avto nazaj, da "kot nova" občutek.Dodaja, globoko, bogato lepoto črtice in druge notranje površine.Prav tako obnoviti in oživiti vinil, guma in plastika.

3. Sveže: Ohranja vaš avto čist iz vseh umazanijo in ostanke, ki najde pot v notranjosti vašega avtomobila notranje zadeve.Enostavno odstranite tudi zemlja-v umazanijo in nesnago.

4. Super Očistite Površino: Ta multi površine izdelek deluje na popolnoma vsako notranjo ali zunanjo površino razen stekla in občutljivo armaturne plošče zasloni!To pomeni, da bo čisto tapetništvo , tkanine , platno , usnje , vinil , plastiko , gumo , ptičji kakec , mast , drevo sap , kovine , les, opremo in še veliko več!To je najbolj vsestranski multi-purpose cleaner na trgu!

5. Enostaven za Uporabo: enostavno in Hitro multi površine spray odstrani zaljubljen na umazanijo.Svež način za čiščenje, osvežitev in odstranite vonjave, ki niso porozne površine po vsej hiši.

Opis:

Ime: Interior cleaner

Zmogljivost: približno 260ml

Teža: okoli 500 g

Pakiranje: opp vrečko

Seznam:

Interior cleaner*1Shusharin O
2021-02-04
1/5
Did not arrive after 2 months the seller sent to another address. And I did not want to return the money, until the decision of AliExpress. Do not recommend!!

Napiši mnenje

Podobni izdelki